Încă o persoană a decedat în urma exploziei din sectorul Rîșcani. Femeia, în apartamentul căreia s-ar fi produs deflagrația, a pierdut lupta pentru viață
17 Octombrie 2018 17:00
 Femeia în apartamentul căreia s-ar fi produs explozia din sectorul Rîșcani al capiatalei a decedat pe patul de spital. Potrivit informațiilor, dânsa ar fi suportat un stop cardiac

 Potrivit informațiilor, aceasta s-a stins din viață acum câteva clipe. Starea pacientei a fost foarte gravă și nu a evoluat deloc.

Irina Vulpe, în vârstă de 32 de ani, a fost internată la spital în stare foarte gravă, cu arsuri de 40% din corp și ale căilor respiratorii. Totodată, dânsa a suportat și o fractură în regiunea bazinului.

Patru oameni, printre care și un copil, au murit în urma exploziei. Alte șase persoane au fost rănite.Corpurile persoanelor decedate au fost recuperate la 8 octombrie.

Angajații IGSU au stabilit că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14,15,16,17 din scara Nr. 6 a blocului. În procesul de cercetare, salvatorii și pompierii au depistat trei cadavre inclusiv și trupul neînsuflețit al unui minor. Corpurile neînsuflețite au fost găsite la etajul 14. Salvatorii și pompierii au evacuat toate persoanele din scara blocului.

Comentarii: 0  
 
TAGURI