Vlad Filat într-o ipostază în care nu l-ai mai văzut! Află ce face politicianul
19 August 2014 20:35
2598 3 Inna Juminschi Democracy.MD
Astăzi, 19 august, preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a mers într-o vizită în satul Viișoara, raionul Glodeni.

Astăzi, 19 august, preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a mers într-o vizită în satul Viișoara, raionul Glodeni.

Politicianul a mers cu scopul de a da în exploatare un nou drum, asfaltat. Astfel, pentru a avea un început bun, Vlad Filat a vărsat o găleată de apă peste noul drum.

Referitor la vizita de astăzi, Filat a scris pe pagina de facebook:

“Aproape două mii de locuitori din satul Viişoara, raionul Glodeni, vor avea acces începând de astăzi la un drum nou, asfaltat. Tronsonul de drum cu o lungime de 1,5 km şi o lăţime de 4,5 metri a fost dat astăzi în exploatare. Este un sector care face faţă tuturor cerinţelor unui drum modernizat. De acum urmează să ne solidarizăm şi să muncim în continuare pentru a implementa şi alte proiecte de modernizare a satului Viişoara, cum ar fi reparaţia grădiniţei și construcţia apeductului. Pas cu pas, toate obiectivele propuse urmează a fi realizate. #ÎNAINTE, MOLDOVA!”, a scris Filat pe Facebook.

Comentarii: 3  
ghita 19 August 2014 21:12
-2 (4)
Piar ieftin, oare nu intelege acesta ca lumea ii satul de circul lui prost.
Anarhist 19 August 2014 22:09
+2 (2)
poate si ieftin dar nu am vazut nici un politician sa faca asa?! Iaca aici chiar e bravo e un politician imaginea caruiea o putem vedea in diferite ipostazii. fain. (y)
Kornel 19 August 2014 22:29
+2 (2)
Bravo, mujic!
 
TAGURI