O companie germană, interesată să investească în sectorul energiei regenerabile din R. Moldova
15 Noiembrie 2018 09:30
O companie germană cu experiență de peste 20 de ani este interesată să investească în sectorul energiei regenerabile din Republica Moldova. Oportunitățile de investiții au fost discutate în cadrul unei întrevederi dintre ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, cu reprezentanții companiei Ellmann EE Engineering.

În cadrul discuțiilor cu potențialii investitori, oficialul moldovean a menționat că sectorul energetic, în mod deosebit cel al producerii și utilizării energiei regenerabile, este unul strategic pentru Republica Moldova,iar investițiile în acest domeniu, precum și transferul de noi tehnologii, precum și asigurarea unor costuri mai mici pentru utilizatorii de energie sunt printre obiectivele propuse.

 

În context, reprezentanții companiei au făcut o prezentare a domeniului de activitate menționând că au o experiență de peste 20 ani în proiectarea, implementarea, asamblarea și punerea în funcțiune a centralelor de biogaz, atât pe piața națională, cât și pe cea internațională.

 

Actualmente, Ellmann EE Engineering are reprezentanțe în mai multe țări ale lumii, inclusiv în Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Mexic, Pakistan, Vietnam și altele.

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI