Un grup de indivizi în stare de ebrietate alcoolică, reținuți de Poliție pentru tulburarea ordinii publice, pe timp de noapte
19 Noiembrie 2018 14:50
Un grup de indivizi în stare de ebrietate alcoolică, au fost reținuți de oamenii legii. Potrivit Poliției, aceștia aveau un comportament neadecvat şi tulburau ordinea publică pe timp de noapte. Astfel, angajaţii Batalionului de patrulare şi reacţionare operativă a Direcţiei de Poliţie mun.Chişinău, antrenaţi la menţinerea ordinii publice şi combaterea criminalităţii, au recepţionat o chemare, pe strada Armenească. La faţa locului la solicitarea angajaţilor de poliţie de a înceta acţiunile ilegale, ultimii nu au reacționat, nesubordonându-se cerințelor colaboratorilor de poliție.
Potrivit Democracy, ulterior, indivizii au fost reținuți de către poliţiştii BPRO a DP mun. Chişinău, cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger” şi DTC a MAI, fiind conduşi la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Centru, pentru stabilirea circumstanţelor. În cadrul documentării, aceștia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 30 ani şi 45 ani.

 

Indivizii au fost documentaţi prin pisma art. 354 şi 336 Codul Contravenţional “Huliganism nu prea grav”  şi “Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept ”

Comentarii: 0  
 
TAGURI