Un grup de persoane reținute pentru Huliganism
19 Noiembrie 2018 15:15
Angajaţii Batalionului de patrulare şi reacţionare operativă a Direcţiei de Poliţie mun.Chişinău, au recepţionat o chemare, pe strada Armenească, un grup de persoane în stare de ebrietate alcoolică tulbura ordinea publică şi făceau gălăgie. La faţa locului la solicitarea angajaţilor de poliţie de a înceta acţiunile ilegale, ultimii nu au reacționat, nesubordonându-se cerințelor colaboratorilor de poliție

Poliţiştii BPRO a DP mun. Chişinău, au reţinut indivizii care aveau un comportament neadecvat şi tulburau ordinea publică pe timp de noapte, fiind conduşi la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Centru, pentru stabilirea circumstanţelor. În cadrul documentării forţele de ordine au stabilit identitatea indivizilor care s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 30 ani şi 45 ani.

Indivizii au fost documentaţi conform art. 354 şi 336 Codul Contravenţional Huliganism nu prea grav” şi Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept”.

Comentarii: 0  
 
TAGURI