Viața politică dintre Maia Sandu și Andrei Năstase sunt la ordinea zilei
19 Noiembrie 2018 17:09
Maia Sandu şi Andrei Năstase au probleme în relaţia lor şi fac terapie de cuplu. Este subiectul unei noi parodii, care circulă pe Internet şi care este realizată de autorii emisiunii Made in Moldova

Aceştia sunt puşi de către psiholog sa facă mai multe confesiuni despre viaţa lor politică comună, plină de probleme. „Când ne vine chef de proteste, ne unim şi ne imaginăm că eu sunt primar, iar ea e preşedinte”, spune Andrei Năstase, în spotul respectiv.

La rândul său, Maia Sandu se arată deranjată de faptul că acţiunile de protest comune ale PAS şi PPDA nu sunt chiar comune. „Uneori el protestează şi fără mine”, se plânge Maia Sandu.

Andrei Năstase recunoaşte că a încercat „mai multe poziţii politice comune” cu Maia Sandu, dar toate au eşuat lamentabil. „Am încercat mai multe poziţii, pentru democraţie, pentru libertatea cuvântului, dar nu a mers”, spune Năstase. „Eu am vrut să încerc poziţia liberală”, recunoaşte Maia Sandu.

Comentarii: 2  
Aurel 19 Noiembrie 2018 19:06
0 (0)
Degrabă poate o să vedem și viața intimă a lui Năstase cu Grigoriu. Încă nu au pregătit nici un sex-tape?
realist 19 Noiembrie 2018 20:02
0 (0)
Nastase a fost luat in furci de catre oameni azi la intilnire. Si asa va fi si mai departe. E satula lumea de propaganda lui!
 
TAGURI