Năstase îi trimite în knock downd pentru Cheianu și Durbalu - cel mai bine se face propagandă prin divertisment
22 Noiembrie 2018 13:28
Liderul PPDA, Andrei Năstase este expert în manipulare şi propagandă. A demonstrat-o în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, atunci când a spus că cele mai eficient instrumente de propagandă sunt emisiunile de divertisment.

„Prin ce se face mai bine propaganda, prin ştiri sau prin emisiuni de divertisment. Prin divertisment, nu-i aşa? A fost cumva interzis? Nu”, a declarat Năstase.

Una din emisiunile “umoristice” la care face trimitere Andrei Năstase este Ora de Ras, de la Jurnal TV. În realitate, acest proiect este un instrument diabolic de spălare a creierilor, iar realizatorii acestuia, Anatol Durbală şi Constantin Cheianu, linşează public oponenţii politci ai PPDA, utilizând un limbaj licenţios.

O altă emisiune care se pretinde a fi de divertisment, este Lumina, realizată online de fostul prezentator de la Jurnal TV şi soţul Natei Albot, Andrei Bolocan. Proiectul are pretenţii de opus umoristic, dar este conectat direct la maşinăria de PR a PAS şi PPDA. Şi Andrei Bolocan uzează de un limbaj suburban.

Comentarii: 0  
 
TAGURI