Șeful API nu știe altceva decât să stoarcă bani de la politicieni și finanțatorii externi, a comunicat un blogger
29 Noiembrie 2018 15:55
Șeful Asociației Presei Independente, Petru Macovei, este un profitor, care nu știe altceva decât să stoarcă bani de la donatorii externi. De această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc, într-un articol publicat astăzi, transmite democracy.md.

„Unicul loc de muncă în calitate de jurnalist a fost la gazătul local al Ialoveniului în care a adus elogii Consiliului Raional. Asta era prin 1992. După asta a dat de țâța societății civile”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat mai spune că ”momentul de glorie” al lui Macovei a fost perioada în care puterea era deținută de Vlad Filat, condamnat acum pentru corupție.

„După ce a venit Filat la putere, grație faptului că Moldova1 era controlată de Premier, a ajuns să fie cap vorbitor acolo la „Politica în Direct”. Asta nu a durat mult. Oamenii se săturase să vadă un clipitor pemanent în ecran care doar lingea politicienii”, notează bloggerul citat.

În prezent, Macovei este specializat în stors bani de la politicieni și donatorii externi, susține Luchianiuc.

„Acum chipurile e mare expert. Uită să menționeze că e expert în lins și supt. Atât de la politicieni cât și de la finanțatori”, conchide Eugen Luchianiuc.

Comentarii: 2  
timofei 29 Noiembrie 2018 16:35
0 (0)
firesc... acuma suge de la Țopa și Platon pentru a-i linge pe Năstase și Maia Sandu... de asta societatea civilă nu vede când Maia limitează accesul presei sau când Năstase agresează vverbal și fizic jurnaliștii care-i pun întrebări incomode!
realist 29 Noiembrie 2018 17:05
0 (0)
Un marlan cumparat care face jocurile politice a lui Topa si Platon
 
TAGURI