Viorel Savva, candidat independent indignat de declarația lui Năstase
11 Ianuarie 2019 14:57
Viorel Savva, candidatul independent la alegerile parlamentare din 24 februarie, așteaptă ca Andrei Nastase să vină cu scuze publice. În cazul în care liderul PPDA nu va face dezmințiri în cel mult 24 de ore, Savva îi promite o lecție publică despre integritate și libertate. Supărarea vine după ce liderul PPDA a declarat că la acest scrutin nu este loc de candidați independenți, deoarece aceștia nu sunt onești și fac jocuri politice, transmite democracy.md cu referire la timpul.md.

Juristul Viorel Savva, i-a cerut lui Nastase să respecte candidații independenți și să dea dovadă de inteligență și onestitate. ”Cu ce am greșit eu, în calitate de candidat independent, sau alți colegi, care s-au avânturat pe cont propriu în această campanie electorală? Suntem cei mai vinovați față de RM? Sau eu trebuie să-mi cer voie de la Năstase ca să candidezi? Sau poate de la Țopa?”, se întreabă Savva. Juristul susține că știe mai mulți membri ai PPDA și PAS care au rămas surprinși de această declarație agresivă a lui Andrei Nastase. Totodată, Viorel Savva sugerează că moldovenii nu vor să candideze pe liste de partid, deoarece nu au încredere în liderii politici. „Lăsați filtrele acestea, că am imprsia că ele se dezbat din când în când. Filtrul este unul singur, cetățeanul RM”, spune candidatul.

Viorel Savva este avocat cu o experiență de peste zece ani și s-a înscris să candideze independent la scrutinul din 24 februarie în circuscripția nr. 51 din Canada.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI