Prim-ministrul Pavel Filip, a solicitat deszăpezirea acoperișurilor
12 Ianuarie 2019 16:03
Prim-ministrul Pavel Filip cere drumarilor și poliției să asigure curățarea drumurilor de acces, curților de bloc și trotuarelor din Chișinău. La fel, șeful Executivului a cerut curățarea zăpezii de pe acoperișuri, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

„Mulțumesc tuturor structurilor implicate în gestionarea situației create de ninsorile abundente: drumarilor, polițiștilor, salvatorilor, militarilor, medicilor, dar și cetățenilor, care au întins o mână de ajutor oamenilor ajunși în dificultate. În prezent, nu există drumuri blocate sau localități deconectate de la curentul electric, se activează într-un regim obișnuit”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Șeful Guvernului a adăugat că celula de criză va activa și în weekend pentru a depăși toate consecințele ninsorilor abundente.

„Am solicitat autorităților publice, dar și administratorilor clădirilor să asigure deszăpezirea acoperișurilor. Iar, având în vedere numărul mare de accidente în municipiul Chișinău în ultimele zile, am cerut Poliției Naționale și drumarilor să asigure curățarea drumurilor de acces, a curților blocurilor și a trotuarelor”, a mai scris Filip.

Amintim că autoritățile din Chișinău au cerut ajutorul Guvernului pentru a deszăpezi orașul, în urma căderilor masive de zăpadă.

Previous Next
Comentarii: 0  
 
TAGURI