Plahotniuc este convins că întâlnirile cu oamenii îl ajută să identifice problemele cu care aceștia se confruntă cetățenii
8 Februarie 2019 13:27
Proiectele inițiate de guvernarea PDM vor fi implementate și după alegerile parlamentare din 24 februarie. Asigurarea vine din partea liderului democrat Vlad Plahotniuc, care a vizitat ieri localitățile Micleușeni, Dolna și Ciorești, din raionul Nisporeni, informează Democracy.MD, cu referire la hotnews.md.

„Oamenii de aici se bucură deja de drumuri bune, dar au nevoie și de alte proiecte – apă și canalizare, iluminat stradal sau gazificare. Ȋn același timp, este nevoie să fie renovate clădiri importante pentru fiecare localitate, precum grădinițe, școli sau cabinete medicale. Trebuie, de asemenea, să avem câte un medic de familie în fiecare sat. Educația și sănătatea sunt deja priorități pentru PDM”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Plahotniuc crede că întâlnirile cu oamenii îi ajută pe democrați să identifice problemele exacte cu care aceștia se confruntă.

”Am ȋnceput să ȋmbunătățim atât calitatea serviciilor, cât și a infrastructurii din ambele domenii. Ȋntâlnirile constante cu oamenii ne ajută să știm exact ce e de făcut ȋn fiecare sat, din fiecare raion, pentru a investi acolo unde este nevoie. Așa am făcut până acum, așa vom face și ȋn continuare, după 24 februarie”, a mai scris Plahotniuc.

Comentarii: 2  
pumnal 8 Februarie 2019 14:17
0 (0)
omul asta nu arunca cu cuvinte in vint , sa stim asta
Vasile 8 Februarie 2019 15:10
0 (0)
Omul dat are respect pentru toți, și mereu ascultă oameni și le dă promisiune pe care în cel mai scurt timp le îndeplinește!
 
TAGURI