VIDEO // Candidatul Petru Frunze cumpăra alegătorii cu pește înghețat. Așa să-i fi convins și pe cei din PAS-DA?
11 Februarie 2019 11:49
Actualul candidat al blocului ACUM pe circumscripția 37, primarul satului Puhoi din raionul Ialoveni, Petru Frunze a corupt alegătorii în anul 2014, cărora le-a oferit pește înghețat în favoarea unui vot pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova. Momentul a fost postat de către candidatul Partidului Mișcarea Populară Antimafie pe circumscripția națională, Ion Agreci, notează telegraph.md, citat de Democracy.MD.

Momentul în care mai mulți oameni (majoritatea de vârsta a treia) împărțeau peștele înghețat a fost surprins de către un trecător. Acesta i-a întrebat pe oameni cine le-a dat această „pomană”, la care aceștia au răspuns că este vorba de nimeni altul decât primarul localității, candidat pe listele PLDM, Petru Frunze.

Declarațiile Maiei Sandu cu privire la „faptele minunate” realizate de candidatul blocului ACUM, Petru Frunze, combinate cu imaginile în care bătrânii încearcă să-și rupă o bucățică de pește din cheagul de gheață par a fi penibile cel puțin.

 

Comentarii: 2  
Adevărul 11 Februarie 2019 13:06
0 (0)
Maia Sandu cu Andrei Nastase a depus la cec plangere pe cei din PDM ca aveau pachete cu pliante dar le interpretau ca cadouri. Acum de ce nu merg sa depună o plângere la CEC ca sa fie eliminați din cursă?
Stefan 11 Februarie 2019 13:16
0 (0)
Inca o FRUNZA din stejarul corupt al lui Filat similar cum e si Maia.
 
TAGURI