Tânără, cercetată penal pentru sustragerea telefonului mobil
12 Februarie 2019 12:15
Polițiștii sectorului Râșcani a mun. Chișinău au fost alertați pe data 19 ianuarie a anului curent, de către un bărbat originar din r-nul Ungheni, în vârstă de 25 de ani, comunicând că i-a fost sustras telefonul mobil de model ,,Samsung”, transmite democracy.md.

Ofiţerii de investigaţii au stabilit că telefonul a fost sustras de către făptaşă după ce cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 24000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală bănuita a fost identificată şi reţinută pe un termen de 72 de ore. Aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani, domiciliată în r-nul Călărași.

În cadrul audierilor aceasta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că ar fi sustras telefonul mobil după care l-ar fi vândut la prețul de 10000 lei. Telefonul urmează a fi depistat de către poliţişti şi  returnat victimei. Tânăra este cercetat penal pentru furt, iar  legislația penală în vigoare, prevede sancţiunea cu amendă în mărime de pînă la 32 500  lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI