Noapte albă pentru angajații Primăriei care efectuează lucrări de asfaltare și aplicarea marcajului rutier
24 Mai 2019 16:15
Lucrările de asfaltare și aplicare a marcajului rutier sunt în toi. Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, pe parcursul nopții de vineri, în intervalul orelor 20:00-07:00, muncitorii de la Exdrupo au efectuat lucrări de plombare și asfaltare pe str. Al. Pușkin, str. București și pe bd. Mircea cel Bătrân, transmite Democracy.MD.

Pe parcursul nopții, trei echipe ale Regiei „Exdrupo” au intervenit cu lucrări de marcaj pe trecerile pietonale de pe adresele: str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni - ASEM, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, 28/2, str. P. Rareș, 18, 37, str. Al. Pușkin – str. Ierusalim, str. Romană, str. Albișoara, str. Gh. Asachi, str. Sihastrului, str. V. Korolenko, str. Academiei, str. V. Dokuceaev, str. Mit. G. Grosu și str. Gh. Tudor.  

În acest context, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a insistat ca drumarii să execute noaptea lucrările pe carosabil, prioritar, pe străzile aglomerate și pe arterele unde circulă transportul public, pentru a evita disconfortul pentru cetățeni și pentru a nu crea ambuteiajele în orele de vârf.

Comentarii: 0  
 
TAGURI