BAC: Un elev a fost eliminat de la examenul de limbă străină
11 Iunie 2019 18:15
Un elev a fost dat afară din sala de examen la proba de bacalaureat la limba străină pentru că a încercat să copieze. Aceasta este a doua eliminare din această sesiune și, de asemenea, a avut loc într-un centru de BAC din municipiul Chișinău, transmite IPN.

Peste 15 mii de liceeni dau examenul de BAC la limba străină Solicitat de sursa indicată, directorul Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, Anatol Topală, a declarat că elevului i-au fost anulate cele două examene de bacalaureat susține anterior.

Acesta nu va mai putea participa la următoarele examene din actuala sesiune. Pentru a obține diploma de BAC, va trebui să participe la sesiunea din anul viitor.

La examenul de marți, 11 iunie, au participat 15 451 de candidați, dintre care 10 138 au scris probă la limba engleză, 5 060 – la limba franceză, 139 – la limba germană, 41 – la limba spaniolă, 24 – la limba italiană, iar 49 – la limba turcă. Următorul examen de bacalaureat, al patrulea la număr, va avea loc vineri, 14 iunie.

Comentarii: 0  
 
TAGURI