VIDEO // Clipe de coşmar: Pasagerii unui avion în panică, după ce motorul aeronavei s-a defectat
10 Iulie 2019 16:15
Motorul unei aeronave care efectua un zbor în SUA, între Baltimore şi Atlanta s-a defectat în aer, iar cei aproape 150 de pasageri care se aflau la bordul avionului au trecut prin momente de groază, după ce în interior a pătruns fum.

„După ce am auzit o explozie puternică, am văzut cum pătrunde fum în cabină şi ne-am speriat foarte tare”, spune Avery Porch, unul dintre pasageri, pentru un post afiliat CNN. „Avionul a încetinit un pic, temperatura în cabină a crescut, iar alimentarea cu oxigen a fost întreruptă”, a adăugat Porch. 

În imaginile surprinse de unul dintre pasageri se vede cum o componentă de metal era blocată în interiorul motorului, în timp ce avionul se afla în aer. Pasagerii susţin că trecuse mai bine de o oră de la decolare, atunci când căpitanul i-a informat că se pregătesc pentru o aterizare de urgenţă.

Aeronava de tip MD-88 a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Internaţional Raleigh-Durham, a afirmat un purtător de cuvânt al Administraţiei Aviaţiei Federale.

Compania Delta a declarat că motorul avionului a fost înlocuit, iar avionul urmează să reintre în serviciu în următoarele ore.

Comentarii: 0  
 
TAGURI