A omorât un copil de doi ani deoarece îl deranjau plânsetele acestuia
16 Septembrie 2014 18:27
2602 0 Inna Juminschi Democracy.MD
Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Hânceşti a omorât în bătaie un copil de doi ani deoarece era deranjat de plânsetele acestuia. Potrivit informaţiilor, băieţelul ar fi rămas de mai multe ori în grija inculpatului.

În luna iunie curent, copilul care locuia împreună cu mama sa în casa inculpatului, a fost bătut de stăpânul casei în timp ce mama băieţelului era plecată. În urma acţiunilor violente, victimei i-au fost fracturate câteva coaste. Câteva zile mai târziu, agresorul iarăşi a lovit copilul, acestuia fiindu-i cauzate fracturi ale craniului.

Ulterior, la sfârşitul lunii iunie, bărbatul a lovit băiatul cu pumnii şi picioarele, iar câteva ore mai târziu copilul a decedat înainte ca să ajungă ambulanţa.

Fiind interogat de procurori, agresorul nu şi-a recunoscut faptele, declarând doar că era deranjat de plânsetele băiatului.

În prezent, bărbatul se află în stare de arest. El a mai fost anterior condamnat pentru comiterea unei tâlhării. Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală spre examinare în judecată.

Dacă va fi recunoscut vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Comentarii: 0  
 
TAGURI