Dodon l-a felicitat pe Iohannis cu victoria obținută în urma scrutinului prezidențial din România
25 Noiembrie 2019 11:15
Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare omologului român Klaus Iohannis, cu ocazia realegerii în funcţia de preşedinte al României.

 „Românii au făcut o alegere importantă şi pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredinţat şi am toată încrederea că veţi continua să contribuiţi activ la buna conlucrare dintre ţările noastre.

Republica Moldova apreciază contribuţia Dumneavoastră şi a românilor la evoluţia sa europeană, dar şi sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea ţării noastre. Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reuşim împreună să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în acelaşi timp, să reuşim să apropiem cât mai mult cetăţenii noştri şi să lucrăm pentru bunăstarea lor.

Republica Moldova rămâne o ţară angajată pe calea reformelor, o ţară care în acelaşi timp îşi doreşte să contribuie la întărirea securităţii în regiune împreună cu România şi Ucraina”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

Comentarii: 0  
 
TAGURI