Johnny Depp și-a cumpărat o insulă în Grecia
22 Iulie 2015 13:30
Actorul american Johnny Depp a cumpărat Insula Stroggilo din Marea Egee, pentru care a plătit suma de 4,2 milioane de euro, scrie The Pappast Post.    

Insula are o suprafață totală de 0,2 km pătrați și nu este locuită, mai precizează sursa citată.

Luna trecută, actorul și-a vândut proprietatea din Franța, o vilă situată la 25 de km de Saint-Tropez și unde își petrecea cele mai multe vacanțe alături de fosta lui parteneră, Vanessa Paradis. Vila, cu o suprafață de 400 de metri pătrați este situată pe un teren de 1.000 de metri pătrați, unde, printre altele, se află două piscine.
Grecia a scos la vânzare „argintăria familiei”, active de 50 de miliarde de euro din turism, industria navală şi telecomunicaţii, care vor fi plasate într-un fond de privatizare în conformitare cu acordul convenit cu creditorii.
Magnatul american Warren Buffett, împreună cu un investitor italian, a cumpărat insula greacă Agios Thomas, situată în Golful Saronic, în apropiere de Atena, pentru 15 milioane de euro, potrivit publicaţiei elene Proto Thema. Cei doi au emis un comunicat de presă în care afirmă că vor face mai multe investiţii pe insulă, urmând să construiască proprietăţi, pentru a ajuta la dezvoltarea regiunii.
Grecia, grav afectată de criză financiară, este nevoită să scoată la vânzare mai multe insule, cele mai ieftine având un preţ de pornire de numai trei milioane de euro.
Comentarii: 0  
 
TAGURI