„Dragostea” dintre Năstase și Usatîi s-a observat cu ochiul liber în urma protestelor organizate sâmbătă
17 Ianuarie 2016 17:35
În urma protestelor organizate sâmbătă la Chișiău s-a observat o susținere tot mai puternică dintre Platforma DA și Partidul Nostru al lui Renato Usatâi. Asupra acestui detaliu atrage atenția și bloggerul Eugen Luchianiuc, care spune că “dragostea” dintre Năstase și făleștean” s-a observat cu ochiul liber.

„Ieri cu ochiul liber s-a observat ”dragostea” dintre Năstase și făleștean. Susținerea acestora. Ceea ce sigur a dezamăgit electoratul de stânga. Sau poate s-a supărat pe Dodon că socialistul a reuşit să mobilizeze mult mai mulți oameni decât a adunat făleşteanul? Nu prea înțeleg eu supărările acestea dar treaba lui. Aaaa, și omul e perfect pentru show-uri, karaoke, nunți în piață dar sigur nu pentru a organiza și a face ceva durabil”.

Referindu-se la Platforma DA, Luchianiuc spune că vor alegeri și sunt disperați să o facă. „Rezervele de încredere ale finanțatorilor din SRL-ul ”Țopa-Platon” se cam termină iar șansele unor alegeri anticipate nu se văd. După eșecul din toamnă în care nu au putut destabiliza situația se apropie un al doilea eșec mare. Oamenii nu vin iar cei care vin nu vor să vină repetat pentru că înțeleg faptul că sunt utilizați și manipulați”, a scris acesta pe blogul său.

În ce privește Dodon, bloggerul afirmă că atât el cât și echipa sa vor alegeri și nu prea. “Adică vor alegeri dar nu chiar în momentul dat. Pentru ei e convenabil alegerile să fie prin toamnă. Acum sunt destul de puternice mișcările de osanale de dreapta și nu e chiar clar ce și cum iar după vară, atunci când iar se va pune problema embargourilor și lipsa de produse care pot fi exportate în .eu ar putea avea mult mai multe șanse la alegeri”, potrivit lui Luchianiuc.

Renato Usatâi este în cea mai mare disperare, consideră autorul. “La Bălți nu-i reușește nimic din ceea ce și-a propus. El nu are echipă iar primarii aleși din partea partidului lui nu fac treabă. Cazul Florești deja l-a expus și el deși ar putea să se deplaseze acolo în loc să facă live-uri. Îs 30 de kilometri de la Bălți”, a mai scris Luchianiuc.

Comentarii: 0  
 
TAGURI