Zece răspunsuri pentru slujitorii lui Ţopa: Mai antrenați-vă diletanții
3 Martie 2016 13:42
1.Nu sunt dentist și asta denotă faptul că tot ce scrii tu este prost documentat și slab argumentat, iar în opusul tău folosești doar tezele lui Bivolaru-Năstase, ca și restul sectantilor partidului Misa-Topist.

2. Aș fi putut să mă opresc aici, pentru că nu are rost să mai comentez scriiturile unor incompetenți, dar voi continua, ca să-ți arăt cât de ridicolă ești tu și toată secta voastră buimăcită de gazele de eșapament ale avioanelor de pe ruta Chișinau-Frankfurt.

3. Pe când tu nu existai în planurile țopilor și jurnalului, eu Dragă Lenuță deja scriam despre măgarii care au furat țara și despre al tău Vlad Filat (de soarta căruia te îngrijorezi pe blogul tău de moachie), și despre prietenii tăi Țopi, și despre clanul Lucinschi. Asta apropo, înainte să apară platforma-sectă și toate derivatele ei. Asta înainte ca potlogarii pe care-i slăvești să coalizeze cu Moscova ca să-și întoarcă țara înapoi, țară pe care au furat-o în ultimele două decenii. Mai documentează-te înainte să îndrugi despre momentul apariției mele.

4. Lenuță dragă, să mă numești pe mine pseudo-jurnalist inseamnă să-ți scuipi chipul în oglinda, or eu, dragă ființă, activez în presă de prin 2002, atunci când Iurii Ivanovici Roșca, finul de cununie a lui Val Butnaru (veșnic angajat a lui Victor Țopa - naș de cununie a lui Nastase-Bivolaru), aduna lumea ca să-i trădeze împreună cu slugoii lui de genul lui Vasile Năstase - propagandon comunist. Așa că mai temperează-ți ardoarea atunci când scrii despre cununii, fini și nași, nu de alta, dar s-ar putea să ai parte de mari surprize care te vor lăsa cu gura căscată, ca la stomatolog... Lenuța, au urmat ani lungi la televiziuni, în care am realizat emisiuni, am condus redacții de știri (inclusiv pe cea a investitorilor germani), am primit de la breaslă premii și tot așa. Probabil pentru că eram pseudo-jurnalist. Mai știi...

5. Vlad Plahotniuc, Lenuță Dragă, este un alt capitol despre care habar nu ai ce scrii. Îl urăsc la fel de mult ca și pe restul politicienilor moldoveni. Spre deosebire de alții acesta însă nu m-a trădat, poate doar din simplul motiv că nu l-am votat niciodată și nu îl voi vota.

6. Lenuță hăi, cu Usatâi am lucrat împreună dintr-un simplu motiv. Aveam dușmani comuni - al tău Vlad Filat, pe care l-am votat și care m-a trădat. În momentul în care la Usatîi în birou au intrat cei doi Gâțu (știi cine sunt, nu?) l-am întrebat: ce caută acești doi "domni" la tine în birou? Cam din acel moment au început să se răcească relațiile noastre cu Usatîi, Lenuță Dragă. Știi de ce? Pentru că cei doi Gâțu sunt angajați ai Țopilor. Pentru că Țopii au furat împreună cu Filat timp de 20 de ani această țară. Și da, elenă, Usatîi promitea că este pro-Moldova. El însă este pro-putin. Iar putin, dragă Elena, vorba suporterilor din Ucraina este: lo-lo-lo-lo-lo. Apropos, Elenă, dacă tot ești prin preajmă, nu vrei să-i intrebi pe cei doi ce au căutat la Renato în birou? Bani, susținere, coaliție?

7. Elenă dragă, Dacă nu pricepi o iotă in dosarele la CtEDO, mai bine nu te băga în tărâțe că te mănâncă porcii. Elenă hăi, Curtea a examinat restituirea investitiilor firmei lui Țopa și nicidecum nu legalitatea privatizării AIR Moldova de către gașca de hoți. Hai mai bine să-ți explic pe degete, ca la proști:

- ai un teren care aparține mamei tale și vrei să-l acaparezi tu, pentru că ești o nesimțită (furtul lui Țopa de la stat cam tot aia a fost)
- dai unui prieten să pregătească un contract favorabil ție o impui pe mama sa îl semneze cu ochii închiși, bagi niște bani pe contul mamei tale și spui că gata ea și-a primit banii, iar partea ta a devenit a ei. 
- mama ta, își dă seama la un moment dat că ai vrut să-i preiei pământul prin înșelaciune și anulează tranzacția, dar nu vrea să-ți intoarcă banii pentru că, repet ești o nesimțită.
- tu te duci la judecată iar judecata decide: mama să-ți restituie banii.

Înțelegi ? Sau să-ți explic? Hai mai bine să-ți explic, nu de alta, dar terciul din capul tău este evident incapabil să înțeleagă: judecătoria nu a decis că tu ai dreptate, ci ca tu doar trebuie să-ți ei banii înapoi, pentru că au fost plătiți pentru o tranzacție care nu a mai avut loc. Iar faptul că maică-ta nu a depus o plângere la poliție, e doar pentru că tu ești fiica ei, chiar dacă ești o nesimțită. Apoi, dragă Lenuță, Mama e statul, Tu ești Victor Țopa, iar prietenul care a pregătit actele este Andrei Năstase. Faptul că statul nu a mers atunci împotriva lui Țopa cu un proces penal demonstreaza o dată în plus că el e parte a clanului, a sistemului.

8. Nagacevschi in toată afacerea asta a fost doar un avocat care a solicitat restituirea banilor. El nu a participat la pregătirea schemei de înstrăinare. Înțelegi, Elenă, de ce nu l-am menționat? Sau totuși e prea greu pentru tine?

9. Elena, decât să scrii, fă mai bine borș. Poate totuși îți iese măcar acolo ceva. Deși am mari dubii.

10. Victor și Viorel: nice try, but not enough. Mai antrenați-vă diletanții.

Comentarii: 0  
 
TAGURI