Programul „Prima Casă Plus” este acum disponibil la unele bănci comerciale

0

Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a anunțat că Programul „Prima Casă Plus”, promovat de președinta Maia Sandu, este acum accesibil la anumite bănci comerciale. Ministrul a subliniat importanța acestui program, afirmând că fiecare persoană merită un loc pe care să-l numească „acasă”, unde să fie în siguranță și să-și poată construi viitorul.

„Fiecare din noi merită un loc pe care să-l numim „acasă”, unde să fim în siguranță și să ne construim o familie. Programul „Prima Casă Plus” este acum disponibil la unele bănci comerciale. Întrebați la banca la care vă deserviți. A fost un proces contra cronometru și am mișcat cât de repede am putut”, a declarat Alaiba.

Ministrul a comentat și criticile aduse inițiativei, numind-le „inexacte și tendențioase”. „Programele de asigurare a locuințelor există în toate statele dezvoltate. În România, de exemplu, Programul „Prima Casă” a fost lansat încă în 2009”, a adăugat Dumitru Alaiba.

El a mulțumit colegilor de la Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ministerul Finanțelor și Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării pentru eforturile depuse în implementarea acestui program.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata