Ion Chicu: Avem deja semnăturile necesare, dar depunem actele la CEC pe 16 septembrie

0

Ion Chicu, candidatul Partidului Dezvoltare și Consolidării Moldovei (PDCM), a spus că mai mulți susținători întreabă de ce așa târziu vor merge la CEC să depună actele și dacă, cumva, au dificultăți în a colecta semnătirile pentru susținerea candidatului PDCM la alegerile prezidențiale, de aceea, a venit cu unele precizări, informează TRIBUNA.

“În primul rând, vreau încă o dată să mulțumesc din suflet tuturor cetățenilor, care și-au depus și vor depune semnăturile lor până la sfârșitul zilei de 15 septembrie! Este o onoare pentru mine să fiu susținut de către Dumneavoastră!

Răspunzând la întrebările de mai sus, vreau să vă comunic, că noi avem colectat numărul necesar de semnături pentru întegistrare încă din data de 6 septembrie 2024. Dar decizia de a merge la CEC pentru depunerea actelor tocmai pe 16 septembrie este una asumată, adoptată încă la începutul campaniei”, a spus el.

Ion Chicu a mai menționat: “Noi suntem siguri, că oamenii care vor dori să ne susțină la alegeri ne vor găsi cu ușurință în buletin, indiferent de poziția în buletin. Am dorit să valorificăm la maximum perioada de colectare a semnăturilor, pentru a comunica  cu cât mai mulți oameni din țară. Fiecare semnătură e asumată și contează foarte mult pentru noi! Vă mulțumesc din inimă!

Mergem luni, 16 septembrie, la CEC!”.

Sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata