Alexei Lungu, primar interimar al Orheiului, relatează cum a fost tentat să preia funcția

Primarul interimar al municipiului Orhei, Alexei Lungu, a dezvăluit că a fost provocat de Pavel Verejanu să exploreze funcția de primar. Această mărturisire a fost făcută de Lungu în timpul prezenței sale la emisiunea “Puterea a Patra”.

“Domnul Pavel Verejanu a venit la mine și m-a întrebat dacă nu aș dori să experimentez ceea ce înseamnă viața în Orhei și cum s-au dezvoltat lucrurile aici. Mi-a propus să studiez modelul pe care l-au adoptat și dezvoltat și cu care au mers înainte.

Am întrebat cum este posibil acest lucru și mi s-a spus că aș putea să încep în calitate de viceprimar. Domnul Verejanu urma să plece în concediu pentru o lună și m-a lăsat în această poziție. Recunosc că funcția de primar nu este ușoară, dar este o experiență plăcută”, a afirmat el.

Meri犀利士 tă menționat că Alexei Lungu a fost numit primar interimar al municipiului Orhei pe durata în care primarul aflat în funcție se află în concediu.

De asemenea, este important de subliniat că Alexei Lungu a fost propus pentru funcția de primar al Orheiului din partea Partidului Șansă.

Comments (0)
Add Comment