Andrei Năstase participă la Convenția Republicană de la Milwaukee

Andrei Năstase, lider politic, fost ministru al Afacerilor Interne și candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, participă la Convenția Republicană de la Milwaukee. Într-o postare pe Telegram, Năstase a oferit detalii despre prima zi de activitate la eveniment.

„Am avut o primă zi de activitate foarte bună la Convenția Republicană, unde am discutat despre provocările și oportunitățile din Moldova cu câțiva guvernatori, politicieni, precum și cu investitori în afaceri,” a scris Năstase.

Liderul politic a subliniat că a avut discuții constructive despre posibilitățile de colaborare economică, socială și culturală între orașele din Republica Moldova și SUA. Aceste discuții ar putea deschide noi căi pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale și pentru atragerea investițiilor străine.

„M-am întâlnit cu mai mulți oameni de afaceri și investitori din SUA și am discutat despre oportunitățile de a investi în Moldova. Cu un mediu politic și de reglementare adecvat, Moldova are potențialul de a deveni o țară atractivă pentru investitorii privați, ceea ce ar contribui la îmbunătățirea economiei noastre și la crearea mai multor locuri de muncă bine plătite,” a adăugat Năstase.

Năstase a menționat, de asemenea, prezența fostului președinte Donald Trump la convenție, exprimându-și bucuria de a-l vedea în formă și spirit bun după atacul oribil asupra sa de acum câteva zile.

„Rămâneți alături pentru mai multe noutăți din Milwaukee,” a încheiat Năstase mesajul său pe Telegram.

Participarea lui Năstase la Convenția Republicană evidențiază eforturile sale de a promova interesele Republicii Moldova pe plan internațional și de a atrage investiții străine care să contribuie la dezvoltarea economică a țării.

Comments (0)
Add Comment