Asociația Judecătorilor și-a schimbat întreaga conducere

Asociația Judecătorilor din Moldova și-a ales o nouă conducere. În cadrul adunării, care a avut loc la data de 20 mai, s-a desfășurat un proces electoral, în care membrii asociației și-au exprimat voturile în privința conducerii.

„Vă anunțăm că judecătorul Victor Sandu din cadrul Judecătoriei Chișinău a fost ales în funcția de președinte al Asociației Judecătorilor din Republica Moldova pentru un mandat de patru ani. Avem încredere că domnul Sandu va aduce transparență și va continua să promoveze valorile noastre fundamentale.

De asemenea, dorim să felicităm noii membri ai Consiliului Executiv, care vor contribui la luarea deciziilor și gestionarea lucrurilor curente ale asociației noastre.

Aceștia sunt: Chirtoaca Ion, Mironov Oxana, Chilian Constantin, Negru Alexandru, Arhip Alexandru, Bușuleac Mihail, Bostan Angela, Crigan Dragoș, Ciubotaru Eugeniu.

Le urăm tuturor noilor membri ai Consiliului Executiv succes în activitate și suntem încrezători că vor contribui semnificativ la dezvoltarea și consolidarea sistemului judecătoresc.

La fel, au fost aleși și noii membri ai Colegiului de Cenzori, care vor asigura o supravegherea activităților financiare și administrative ale asociației.

Aceștia sunt: Buzu Ecaterina, Troianovschi Cristina și Stratan Mariana.

Le mulțumim pentru acceptarea acestei responsabilități și suntem încrezători că vor desfășura un control riguros și transparent al activității.

De asemenea, vă informăm că, în cadrul adunării, s-a votat și un nou statut al Asociației Judecătorilor din Republica Moldova. Acest statut actualizat va consolida baza noastră juridică și va contribui la eficiența și transparența activității. Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul adunării”, informează Asociația Judecătorilor din Republica Moldova

Comments (0)
Add Comment