Bărbat răpit în 1951, găsit după 73 de ani datorită unui test ADN

Un bărbat din California, răpit în 1951 pe când avea doar 6 ani, a fost găsit după 73 de ani, grație unui test ADN și a eforturilor susținute ale familiei și autorităților. Luis Armando Albino, care dispăruse în timp ce se juca într-un parc din West Oakland, a fost localizat pe coasta de est a SUA. Acesta, acum în vârstă, este un pompier pensionar și veteran al războiului din Vietnam.

În 1951, Albino a fost ademenit de o femeie cu promisiunea de a-i cumpăra bomboane, fiind ulterior răpit și crescut de un cuplu pe coasta de est. Nepoata sa, Alida Alequin, în vârstă de 63 de ani, a jucat un rol crucial în identificarea și localizarea acestuia, colaborând cu FBI-ul și alte autorități. În luna iunie, Albino s-a reunit cu familia sa biologică din California.

Timp de decenii, familia a sperat că Luis este în viață. Mama sa, care a murit în 2005, nu și-a pierdut niciodată speranța. Nepoata a descris momentul emoționant al reîntâlnirii: „Unchiul m-a îmbrățișat și mi-a spus ‘Mulțumesc că m-ai găsit’”.

Această descoperire incredibilă aduce un final fericit unei povești care a durat peste șapte decenii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment