Ceban felicită lucrătorii din sfera locativ-comunală de Ziua lor Profesională

De Ziua profesională a lucrătorilor din sfera locativ-comunală, Primarul General al Capitalei Ion Ceban a adus sincere felicitări tuturor angajaților din cadrul regiilor municipale de profil.

,,Astăzi, de ziua voastră profesională, recunoaștem sacrificiul și celebrăm munca voastră în menținerea curățeniei și confortului în orașul nostru”, a scris edilul pe rețelele de socializare.

În context, Ion Ceban a menționat că, prin implicarea directă a acestor muncitori, noi, ceilalți cetățeni, ne putem bucura de un oraș amenajat și curat

,,Fie că este soare sau ger, fie că ploua sau ninge, fie că e zi sau noapte, voi sunteți mereu la datorie, având grijă ca străzile noastre să fie curate, curțile să fie sigure și salubrizate, spațiile verzi atrăgătoare și frumoase. Sunteți adevărații eroi ai Chișinăului, iar noi vă suntem datori cu respectul și recunoștința noastră, inclusiv prin păstrarea curățeniei, grija față de mediul înconjurător sau evitarea vandalizării locurile frumoase”, a mai scris Ion Ceban.

Ziua profesională a lucrătorilor din sfera locativ-comunală se sărbătorește, anual, în ultima duminică a lunii aprilie.

CEBAN ION
Comments (0)
Add Comment