Declarație // Zahărul a ucis mai mulți oameni decât războiul

Anatoli Gogu este un TikToker din Republica Moldova care a devenit destul de popular prin promovarea unui mod de viață sănătos pe pagina sa. Nu este medic și nici vegetarian, dar iubește mult să citească și tinde în permanență să se dezvolte.

Protagonistul a vorbit la podcastul de la Titania despre un mod de viață sănătos, despre efectele consumului de zahăr, combinarea corectă a bucatelor, secretele slăbitului și curățării organismului, despre smerenie și post, oferind și sfaturi pentru a avea un ten curat. Totodată, acesta a mărturisit cum e să deschizi afaceri în Moldova și a povestit despre emigrarea în Germania, transmite Știri.md

Povestea tânărului a început din cauza unor probleme minore de sănătate și asta i-a schimbat modul de viață totalmente.

Potrivit lui Anatoli, totul în viața noastră este legat de alimentație – atât starea noastră mintală, psihică, cât și cea fizică. 

„Depresia și anxietatea, stări de vomă, sunt din cauza paraziților din organism, dacă la tine în pat este totul în regulă, dacă tu ești curat, dinții sunt curați, atunci la tine și viața va fi mai calitativă. Dar dacă la tine în viață este un haos, atunci la sigur vei dori să consumi alcool și zahăr”, a subliniat Anatoli.

El susține că „zahărul a ucis mai mulți oameni decât războiul”, iar pentru un mod de viață sănătos trebuie să renunțăm la el. Totodată, ”oțetul natural de miere rezolvă 30 de probleme”.

Postul este unul din cele mai promovate mecanisme de curățare a organismului și de a începe un mod de viață sănătos pe contul său de TikTok. Postul pe bază de plante este cel mai bun, fiindcă este foarte efectiv pentru prevenirea multor boli. 

„Chestia cu mâncarea tradițională este în toată lumea, dar ea face probleme organismului, nu mori într-un an-doi, dar de cum combini alimentele depinde ce stare de sănătate vei avea pe viitor”, afirmă protagonistul.

Anatoli a avut mai multe afaceri în Republica Moldova. La moment, el dezvoltă de la distanță o afacere cu fructe deshidratate.

Întrebat ce ar schimba în Republica Moldova, acesta a răspuns că trebuie de mers spre democrație și drepturi. 

„Avem resurse bune, trebuie să ne învățăm să le folosim”.

„Trebuie să fii liber ca antreprenor, nu să te sune cineva să te amenințe sau sa-ți trimită controale. La noi trebuie să se dezvolte transparența”, subliniază Anatoli.

Comments (0)
Add Comment