Fotbalistul Christian Atsu, găsit viu sub dărâmăturile blocului

Fotbalistul Christian Atsu a fost găsit în viaţă, după ce blocul în care locuia s-a prăbuşit în urma cutremurelor din Turcia.

Jucătorul care a evoluat în carieră şi pentru Chelsea Londra s-a aflat sub dărâmături mai bine de 24 de ore, timp în care informaţiile cu privire la salvarea sa au fost contradictorii, transmite democracy.md cu referire la publika.md.

După ce în prima fază s-a anunţat că ghanezul a fost salvat, oficialii clubului Hatayspor au negat şi au spus că, din păcate, fotbalistul african nu este încă găsit de salvatori. Totuși, veştile bune au venit la scurt timp, când purtătorul de cuvânt al clubului, dar şi managerul sportiv au confirmat că Atsu a fost scos de sub dărâmături şi transportat la spital.

Christian Atsu joacă în Turcia din septembrie 2022, când a fost cedat de clubul din Arabia Saudită, Al-Raed. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la FC Porto, Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga şi Newcastle.

Din nefericire, un alt fotbalist care evolua la formaţia turcă, Malatyaspor, Ahmet Eyup Turkaslan, a fost găsit fără viaţă sub dărâmături, asta după ce blocul în care locuia s-a prăbuşit. De-a lungul carierei, Turkaslan a goalkeeperul echipelor Gaziantep, Osmanlispor, Umraniyespor şi Malatyaspor.

Comments (0)
Add Comment