Furt spectaculos în Moscova: A furat 53 de iPhone-uri în prima zi de muncă

Un bărbat din Rusia a fost arestat după ce a săvârșit un furt spectaculos în prima sa zi de muncă la un magazin de electronice din Moscova. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere și a devenit rapid viral pe internet. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a reușit să fure nu mai puțin de 53 de telefoane iPhone și o sumă în bani, în valoare de aproximativ 550 de euro.

Ministerul rus al Afacerilor Interne a publicat un videoclip care ilustrează furtul incredibil. În înregistrare, bărbatul este văzut parcurgând magazinul și așezând cu nonșalanță zeci de cutii de iPhone într-o mică valiză și în mai multe genți. Aparent nepăsător față de camerele de supraveghere, el și-a continuat activitatea ilegală fără a da semne de nervozitate. După ce a colectat toate telefoanele și suma de bani, hoțul a părăsit magazinul prin ușa din față, aparent fără nicio grabă.

Detalii ulterioare au arătat că individul în cauză s-a angajat ca director de vânzări la magazin folosind documente falsificate. În ziua sa inaugurală de muncă, el a sosit la serviciu mai devreme decât colegii săi, a furat cele 53 de telefoane iPhone și suma de bani și a plecat către Sevastopol, orașul său de reședință. Acest fapt neobișnuit de a nu încerca să-și ascundă identitatea l-a ajutat pe individ să fie identificat rapid de către autorități.

După o investigație promptă, poliția a reușit să-l localizeze și să-l rețină la Sevastopol. O parte din bunurile furate au fost recuperate în locuința lui, însă hoțul reușise să vândă o serie de telefoane înainte de a fi prins.

Estimările magazinului de electronice sugerează că paguba totală se ridică la aproximativ 30.000 de euro. Bărbatul a fost arestat și urmează să fie judecat pentru infracțiunea sa.

Comments (0)
Add Comment