Ion Ceban anunță licitațiile pentru amplasarea unităților de comerț ambulant în Chișinău

Important pentru agenții economici. Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează că, licitațiile pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul Capitalei se vor desfășura pe data de 31 mai.

„Pe 31 mai, începând cu ora 12:00, în incinta Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, Nr. 43, vor fi desfășurate licitațiile deschise Nr. 34, Nr. 35, nr. 36, Nr. 37 și Nr. 38, pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului”, a scris Primarul General pe rețelele sociale.

Important. „La cele cinci concursuri puteți participa pentru revendicarea dreptului de a comercializa din gheretă: presă periodică, băuturi răcoritoare și fierbinți, produse de cofetărie și patiserie, apă potabilă, fructe și legume, flori, vată de zahăr și/sau popcorn, articole de artizanat, servicii de multiplicare, copertare, foto, servicii de închiriere a bunurilor recreaționale (mașinuțe electrice pentru copii), servicii de vulcanizare, agrement, terase de alimentație publică, amplasate în parcuri”, menționează Ion Ceban.

Precizăm că, termenul limită de depunere a cererilor este până la data de 27 mai, ora 15:00. Organizatorul licitațiilor este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Informația desfășurată, privind concursurile anunțate este publicată pe pagina web oficială a municipalității www.chisinau.md, la modulul: Administrație/Transparența/Licitații/Licitații amplasare unități de comerț ambulant.

CEBAN ION
Comments (0)
Add Comment