Ion Ceban: „Bugetul municipiului Chișinău este pregătit pentru vot. Să vedem câtă voință politică este în CMC”

Primarul General, Ion Ceban, a anunțat astăzi că, marți, 23 iulie, va avea loc ședința Consiliului Municipal Chișinău, unde unde va fi propus Proiectul de decizie cu privire la taxele locale și bugetul municipal.

„Bugetul municipal a fost elaborat, consultat cu toate părțile, experți, specialiști pe fiecare domeniu, cu locuitorii Capitalei din fiecare sector, cu toate fracțiunile din CMC. S-a ținut cont de toți parametrii și cadrul legal, s-a ținut cont de toate recomandările”, a declarat Ion Ceban.

Ținând cont de toate interpretările care s-au făcut în acest sens, edilul a adăugat că mâine este momentul potrivit pentru a vedea câtă voință politică este pentru a nu bloca acest lucru.

„Ne așteptăm mâine și la show-uri, la protestatari aduși organizat. Bugetul este elaborat de către Executiv și trebuie să fie votat, deoarece locuitorii au dat vot de încredere acestui consiliu”, a adăugat Primarul General la ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău din 22 iulie.

Anterior, în timpul consultărilor au fost recepționate și examinate atât propunerile și recomandările tuturor părților interesate, cât și cele transmise pe poșta electronica a Direcției Generale Finanțe a Primăriei Chişinău.

Comments (0)
Add Comment