Ion Ceban: „Presa de partid ignoră problemele reale din întreaga țară”

Cu privire la intemperiile care s-au abătut, în ultimele zile, deasupra Moldovei, Ion Ceban regretă că, din nou, mulți au văzut doar problemele din Chișinău, deși toată țara a fost afectată.

„Chiar dacă mulți au sărit în sus de bucurie, serviciile de intervenție au ieșit în teren din primele ore ale intemperiilor și au depus eforturi maxime pentru a îndepărta daunele”, a declarat Primarul General, în cadrul ședinței serviciilor operative ale Primăriei Chișinău din 17 iunie.

Potrivit lui Ion Ceban, din cauza cantității mari de precipitații și a vântului puternic, mulți copaci verzi au fost doborâți, provocând astfel cele mai mari daune.

Referitor la apa care s-a adunat pe străzi, Primarul General spune că niciun oraș nu poate face față căderilor masive de precipitații.

„Probleme au fost în toată țara, dar presa de partid nu a vorbit despre ele. Nu au vorbit nici despre casele și drumurile inundate sau distruse, dar nici dacă oamenii au fost ajutați. Nu au vorbit despre sutele de culturi agricole compromise, nici despre acele rachete antigrindină, care au costat milioane de lei și dacă ele funcționează sau nu”, a adăugat edilul.

La final, Ion Ceban a ținut să sublinieze că, aflându-ne în campanie electorală, astfel de „miorlăituri” din partea celor rămași galbeni, vorba celor de la guvernare, vor continua. „Cei de la conducere nu știu și nu pot furniza rezultate și arată cu degetul spre Chișinău, unde la această etapă este și rămâne a fi Chișinăul”, a conchis Primarul General.

Comments (0)
Add Comment