Irina Vlah acuză președinta Maia Sandu de evitare a dezbaterilor publice

Irina Vlah, candidată la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, a lansat pe canalul său de Telegram un atac la adresa președintei Maia Sandu. Vlah o acuză pe Sandu de evitarea dezbaterilor publice, afirmând că aceasta nu are nimic concret de spus cetățenilor.

„Doamnă Sandu, știu de ce vă este frică să participați la dezbatere. Pur și simplu nu aveți nimic de spus oamenilor. Expresia „integrare europeană” durează trei secunde, dar dezbaterile durează mult mai mult. Despre ce veți vorbi în restul timpului?! Este puțin probabil să recunoașteți că sub conducerea dumneavoastră Moldova a devenit cea mai săracă și coruptă țară”, a declarat Vlah.

Irina Vlah a criticat guvernarea actuală, susținând că miniștrii conduși de Maia Sandu au distrus economia, medicina și educația, fără a aduce Moldova mai aproape de Uniunea Europeană. Vlah a subliniat că cetățenii merită explicații privind suspendarea posturilor TV fără proces de judecată și modul în care cenzura și uzurparea puterii se potrivesc cu principiul european al respectării drepturilor omului.

„Oamenii vor să știe cum au fost suspendate posturile TV fără proces de judecată, cum cenzura și uzurparea puterii se potrivesc cu principiul european al respectării drepturilor omului? Nu aveți nimic de spus la aceasta, așa că vă e frică de dezbateri. Sau nu am dreptate? Dacă aveți curaj, vă invit la dezbateri. Cetăţenii noştri merită cu adevărat un preşedinte care nu se ascunde de oameni”, a adăugat Vlah.

La finalul postării sale, Irina Vlah a conchis: „Cetăţenii noştri merită cu adevărat un preşedinte care nu se ascunde de oameni.” Rămâne de văzut dacă Maia Sandu va răspunde provocării lansate de Irina Vlah și va accepta să participe la dezbateri publice.

Comments (0)
Add Comment