Irina Vlah depune 25.000 de semnături pentru candidatura la prezidențiale și cere transparență în verificarea documentelor

Astăzi, 16 septembrie, Irina Vlah a anunțat că a depus la Comisia Electorală Centrală listele cu 25.000 de semnături în sprijinul candidaturii sale la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Într-o declarație, Vlah a subliniat importanța campaniei de colectare a semnăturilor, descriind-o ca pe un prim pas în lupta pentru schimbarea în bine a țării.

„Am avut plăcerea să discut cu oameni cu suflet mare și dorința sinceră de a schimba țara. M-am convins că avem oameni minunați. Pentru ei, pentru prezentul și viitorul nostru, merită să lupt. Voi fi alături de voi și vă mulțumesc că îmi dați putere să merg înainte,” a declarat Vlah.

Candidatul a exprimat speranța că Comisia Electorală Centrală va examina pachetul de documente „obiectiv și imparțial” și a cerut observatorilor naționali și internaționali să monitorizeze atent procesul de verificare. Vlah a avertizat că guvernarea ar putea încerca să împiedice înregistrarea sa la alegeri și a subliniat importanța unor alegeri libere și corecte pentru democrația țării.

„Dreptul de a alege și de a fi ales sunt cele mai importante drepturi într-o societate democratică și nu pot fi limitate de capriciul politic al cuiva,” a adăugat Vlah.

Irina Vlah le-a mulțumit cetățenilor care au susținut-o și a subliniat că doar uniți se poate realiza schimbarea dorită.

„Cu siguranță vom reuși să atingem toate obiectivele!” a concluzionat ea.

Comments (0)
Add Comment