Lotul național de lupte aduce două medalii de bronz de la Campionatul Mondial U-23

Lotul național de lupte a mai cucerit două medalii la Campionatul Mondial U-23, care se desfășoară în orașul Tirana, Albania, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Luptătorii de stil liber Eugen Mihălcean și Ion Demian au intrat în posesia medaliilor de bronz. Eugen Mihălcean l-a învins în finala mică a categoriei de greutate de până 86 kg pe georgianul Vladimir Gamkrelidze (6-5), în timp ce Ion Demian a completat podiumul de premiere a categoriei de greutate de până la 92 kg, după ce a trecut în disputa pentru medalia de bronz de turcul Fatih Altunbas (8-6).

Astfel, lotul național de lupte a obținut în total cinci medalii la competiția mondială, rezervată sportivilor sub vârsta de 23 de ani – trei medalii de aur, două în proba greco-romane și una la lupte feminine, și alte două medalii de bronz, în concursul de lupte libere.

Deplasarea lotului național de lupte la Campionatul Mondial U-23 de la Tirana, Albania, a fost posibilă cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

92kg FS – Ion Demian (MDA) df. Fatih Altunbas (TUR)

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment