Maia Sandu îl invită pe Stoianoglo la o dezbatere directă, fără moderator

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj video adresat lui Alexandr Stoianoglo, invitându-l la dezbaterile electorale programate pentru duminică, la ora 10:00, la Palatul Republicii. Sandu subliniază că această discuție se va desfășura fără moderator, pentru a permite o abordare directă a subiectelor importante pentru țară.

„Domnule Stoianoglo, am dorit o dezbatere despre Moldova și soarta țării, dar ați transformat-o într-o discuție despre rolul moderatorului. Moldovenii vor să cunoască planurile noastre pentru țară, nu să discutăm despre moderatori. Dumneavoastră sunteți contracandidatul, iar oamenii așteaptă să le vorbiți direct”, a declarat Maia Sandu.

În cadrul dezbaterii, cei doi candidați vor putea adresa câte 10 întrebări unul altuia. Sandu a încheiat prin a-i încuraja pe oameni să își exprime opțiunile, afirmând că „au înțelepciunea să decidă singuri ce fel de președinte își doresc. Nu vă fie frică.”

Maia Sandu a confirmat, de asemenea, că va participa la dezbaterea organizată luni de Moldova 1 și Consiliul de Presă. Aceasta va fi o confruntare directă între Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, în contextul alegerilor din turul II. După ce Sandu a propus organizarea unei dezbateri, Stoianoglo a afirmat că este de acord să discute, dar pe o platformă neutră.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment