Maia Sandu vorbește despre realizările din mandatul său la întâlnirea cu localnicii din Șolocani și Cureșnița Nouă

Maia Sandu, care candidează pentru cel de-al doilea mandat de președinte al R. Moldova a vizitat localitățile Șolocani și Cureșnița Noua din raionul Soroca Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la șefia statului a vorbit localnicilor despre realizările obținute în primul său mandat și a dat asigurări că autoritățile vor continua eforturile de modernizare și reconstrucție a R. Moldova.

Construim în toată Moldova, în toate localitățile, inclusiv în comuna Șolcani, Soroca. Anul trecut, în satele Șolcani și Cureșnița Nouă din comună au fost finalizate 2 terenuri de sport și joacă. Prin Programul „Satul European” 2, în Șolcani va fi finanțată construcția apeductului. În raionul Soroca au fost implementate prin „Satul European” 34 de proiecte – au fost construiți 65 km de apeduct și 70 de km de iluminat public, au fost renovate 7 școli și grădinițe, 7 case de cultură și construite 4 terenuri de joacă, iar spitalul raional a fost dotat cu echipamente moderne. Toate aceste cifre arată că modernizăm Moldova, localitate cu localitate”, a menționat Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PAS a vorbit sătenilor despre programul său electoral, subliniind că unul din obiectivele trasate ține de reconstrucția infrastructurii. În acest scop vor fi alocate opt miliarde de lei, a asigurat președintele.

Un obiectiv din Planul meu pentru Moldova este alocarea a 8 miliarde de lei în proiecte de infrastructură, fie că vorbim de rețele de apă și canalizare, de parcuri și complexe sportive, de cămine culturale sau stadioane. Construim Moldova europeană acasă!”, a spus Maia Sandu.

Pe 20 octombrie, în R. Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale și un referendum constituțional cu privire la aderarea R. Moldova la UE. În cursa pentru Președinție s-au înscris 11 concurenți electorali.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment