Marina Tauber are interdicție de a părăsi Republica Moldova în următoarele 60 de zile

Deputata Marina Tauber nu are voie să părăsească teritoriul Republicii Moldova în următoarele 60 de zile, anunță Procuratura Anticorupție. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de Judecătoria Buiucani.

Procuratura Anticorupție informează că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a admis demersul procurorilor privind aplicarea în privința Marinei Tauber, a măsurii preventive – obligarea de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile.

„Judecătorul a decis să joace același joc jucat de autorități la cererea Maiei Sandu. Vom contesta această decizie la Curtea de Apel. Cu fiecare pas și cu fiecare nouă infracțiune pe care o comit împotriva echipei noastre, a lui Ilan Șor, a blocului Victoria și a opoziției în general, ei trezesc o dorință foarte puternică de a lupta până la capăt!”, a spus Tauber.

Anterior, deputata Marina Tauber a declarat că este intimidată și forțată să părăsească țara. Într-o postare pe Telegram, ea a scris că pe numărul ei personal de telefon au început să vină mesaje de amenințare.

Comments (0)
Add Comment