Prim-ministrul Dorin Recean în vizită oficială la New York pentru Adunarea Generală a ONU

Astăzi, 27 septembrie, Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, se află într-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, unde participă la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), desfășurată între 24-30 septembrie 2024.

Premierul Recean va susține un discurs în plenul Adunării Generale, în cadrul căruia va evidenția contribuțiile Republicii Moldova la soluționarea problemelor globale, cum ar fi securitatea regională și schimbările climatice. De asemenea, va sublinia importanța cooperării internaționale în cadrul ONU. Discursul său va putea fi urmărit live pe pagina oficială de Facebook a Guvernului în jurul orei 18:00 (ora Moldovei).

În timpul vizitei, șeful Guvernului va avea întrevederi de nivel înalt cu lideri internaționali și oficiali ai ONU, și va participa la o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești din SUA.

Adunarea Generală a ONU are ca temă în acest an „Unitate în diversitate pentru pace, dezvoltare durabilă și demnitate umană pentru toți, pretutindeni.”

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment