Prim-ministrul Dorin Recean va efectua următoarea sa vizită în teritoriu în raionul Strășeni

Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde următoarea vizită de lucru în raionul Strășeni. Este cea de-a 8-a vizită în teritoriu, după deplasările în raioanele Fălești, Briceni, Drochia, Criuleni, Orhei, Taraclia și Leova. 

Șeful Executivului va avea o discuție cu autoritățile publice locale, va vizita afacerea de succes din localitatea Micleușeni „Conacul Mierii” –  parte a agendei de promovare a mediului de afaceri autohton. De asemenea, prim-ministrul Recean va vizita în satul Zamcioji un proiect implementat în cadrul programului „Satul European”. 

După ora 15:30, prim-ministrul Dorin Recean va susține o conferință de totalizare a vizitei în raionul Strășeni, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Guvernului.

Reprezentanții instituțiilor mass-media, interesați să participe la programul public al premierului, sunt invitați să informeze Direcția comunicare a Guvernului, la adresa de email: presa@gov.md.

(Video) Anunțul purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, cu privire la vizita prim-ministrului Dorin Recean în raionul Strășeni poate fi accesat la următorul link: https://t.me/govmdspox/128.

Comments (0)
Add Comment