Primarul Ion Ceban adresează felicitări lucrătorilor medicali și farmaciștilor cu ocazia zilei profesionale

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a adus sincere felicitări tuturor lucrătorilor din sistemul medical și farmaciștilor cu ocazia zilei profesionale. În mesajul său, primarul a subliniat importanța și dedicarea acestor profesioniști: „Avem cei mai buni și calificați medici, lucrători medicali și farmaciști – oameni extraordinari alături de care am depășit multiple crize majore în ultima perioadă”.

Primarul a subliniat angajamentul municipalității de a dezvolta sistemul medical menționând că își dorește „salarii mai bune pentru toți angajații din sistem și condiții mai bune pentru pacienți”.
În acest context, Ceban a evidențiat investițiile semnificative făcute în Chișinău: „Am investit circa 500 de milioane de lei în reabilitarea instituțiilor, deschiderea de noi secții, eficientizarea energetică a clădirilor și procurarea de utilaje moderne. Nu ne oprim aici și vom continua să investim în crearea unor condiții mai bune în instituțiile de sănătate”.

Ion Ceban a adresat mulțumiri tuturor celor implicați în sistemul medical pentru munca lor continuă și dedicată în slujba sănătății locuitorilor orașului.

cebanCEBAN IONion cebanMoldova
Comments (0)
Add Comment