Programul „Prima Casă Plus” este acum disponibil la unele bănci comerciale

Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a anunțat că Programul „Prima Casă Plus”, promovat de președinta Maia Sandu, este acum accesibil la anumite bănci comerciale. Ministrul a subliniat importanța acestui program, afirmând că fiecare persoană merită un loc pe care să-l numească „acasă”, unde să fie în siguranță și să-și poată construi viitorul.

„Fiecare din noi merită un loc pe care să-l numim „acasă”, unde să fim în siguranță și să ne construim o familie. Programul „Prima Casă Plus” este acum disponibil la unele bănci comerciale. Întrebați la banca la care vă deserviți. A fost un proces contra cronometru și am mișcat cât de repede am putut”, a declarat Alaiba.

Ministrul a comentat și criticile aduse inițiativei, numind-le „inexacte și tendențioase”. „Programele de asigurare a locuințelor există în toate statele dezvoltate. În România, de exemplu, Programul „Prima Casă” a fost lansat încă în 2009”, a adăugat Dumitru Alaiba.

El a mulțumit colegilor de la Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ministerul Finanțelor și Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării pentru eforturile depuse în implementarea acestui program.

Comments (0)
Add Comment