Radu Marian îndeamnă simpatizanții Maiei Sandu să se mobilizeze pentru turul doi

Deputatul Radu Marian de la partidul de guvernământ PAS i-a îndemnat pe simpatizanţii Maiei Sandu să convingă cel puţin o persoană să voteze pentru ea în turul doi.

Potrivit Infotag, Marian a scris joi pe reţelele de socializare că „pe 3 noiembrie va fi o bătălie mare şi de aceea fiecare vot este atât de important”.

El consideră că dacă va câştiga rivalul lui Sandu, Alexandru Stoianoglo, Şor, Platon şi alte personalităţi care ne-au furat ţara „vor reveni imediat în ţară”.

Parlamentarul şi-a exprimat încrederea că „oligarhii vor reveni cu schemele lor, bandiţii, corupţia, intimidarea şi suprimarea democraţiei”.

„Ei se vor întoarce în locul familiilor noastre din diasporă, Moldova va deveni din nou neatractivă, iar finanţarea din partea Occidentului şi UE va fi redusă”, crede Marian.

Printre alte necazuri care aşteaptă Moldova dacă Sandu pierde, el a numit: reducerea numărului de zboruri (cu creşterea preţurilor biletelor), refuzul liberei circulaţii a cetăţenilor moldoveni prin ţările europene şi pierderea accesului pe piaţa europeană pentru mărfurile moldoveneşti.

Deputatul pro-guvernamental l-a numit pe Stoianoglo „un preşedinte care va egala cursul Kremlinului, Şor şi Platon”.

În înţelegerea sa, „în astfel de condiţii, s-ar putea să nu mai fie suficienţi oameni în Moldova pentru a păstra democraţia şi suveranitatea”.

„Putem evita acest scenariu votând pentru Sandu”, a conchis Marian.

sursa

alegeri prezidentialePASradu marian
Comments (0)
Add Comment