Restricții de circulație în Chișinău pe 17-18 iunie datorită vizitei președintelui italian

Accesul în anumite zone publice din Capitală va fi restricționat pentru zilele de 17-18 iunie.

Primăria Municipiului Chișinău anunță că măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a președintelui Republicii Italiene Sergio Mattarella..

„Luni și marți, 17-18 iunie 2024, între orele 08:00-18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială”, menționează municipalitatea.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Amintim că Șefa statului Maia Sandu se va întâlni marți, 18 iunie, cu președintele Republicii Italiene Sergio Mattarella, care va efectua o vizită de două zile la Chișinău.

sursa

presedinte italian
Comments (0)
Add Comment