Scandal în dezbaterea electorală din Brazilia: Un candidat atacat cu un scaun de contracandidatul său

Într-o dezbatere electorală tensionată din Brazilia, Jose Luiz Datena și Pablo Marçal au avut un schimb dur de replici, care a escaladat când Datena l-a atacat pe Marçal cu un scaun, potrivit CNN. â

Incidentul a avut loc după ce Marçal a adus în discuție acuzații vechi de hărțuire sexuală împotriva lui Datena, care fuseseră respinse cu ani în urmă.

Datena a declarat ulterior pentru TV Cultura că atacul a fost o reacție la provocările lui Marçal, menționând că acuzațiile respective nu aveau dovezi și că au creat probleme serioase în familia sa.

„A fost un caz de arhivă, care nici măcar nu a fost investigat de poliție”, a spus Datena.

Marçal a primit îngrijiri medicale pentru o posibilă fractură la nivelul pieptului și dificultăți de respirație, echipa sa declarând că atacul a fost „mișelesc”. Marçal a comparat incidentul cu tentativa de asasinare a fostului președinte american Donald Trump și cu înjunghierea fostului președinte brazilian Jair Bolsonaro, postând o imagine pe Instagram cu toate cele trei atacuri și întrebând: „De ce atâta ură?”

Datena a fost scos din dezbatere după atac, dar a spus că nu regretă acțiunea sa. Ceilalți candidați – Guilherme Boulos, Marina Helena, Ricardo Nunes și Tabata Amaral – au continuat dezbaterea după incident. Echipa lui Marçal a anunțat că va depune plângere împotriva lui Datena.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment