Tudor Ulianovschi a strâns peste 25.000 de semnături pentru înregistrarea în cursa prezidențială din 20 octombrie

Diplomatul Tudor Ulianovschi, împreună cu echipa sa, au adunat peste 25.000 de semnături privind înregistrarea în cursa pentru alegerile prezidențiale, din 20 octombrie.

Potențialul candidat susține că a reușit să adune mai multe semnături decât numărul necesar, datorită sprijinului și implicării fiecărui membru al echipei, dar și susținătorilor săi. Listele de subscripție care conțin semnăturile urmează să fie prezentate astăzi, 20 septembrie, la Comisia Electorală Centrală.

„Acest succes nu este doar meritul meu, ci al fiecărei persoane care și-a pus semnătura pe lista de subscripție și care a crezut în viziunea noastră pentru un viitor mai bun. Fiecare semnătură este o dovadă de curaj și de încredere că, împreună, putem construi o țară în care sunt respectate drepturile fiecărui cetățean, valorile democrației, precum și principiile echității și prosperității”, a menționat Tudor Ulianovschi.

Diplomatul  a mai accentuat că mobilizarea care a avut loc în campania de colectare a semnăturilor a demonstrat nu doar susținerea pentru candidatura sa, ci și nevoia acută a cetățenilor de a avea un lider, un președinte care să le reprezinte interesele.

„Le mulțumesc tuturor celor care au semnat, voluntarilor, membrilor grupului de inițiativă și celorlalți susținători care au contribuit la această realizare. Acesta e doar începutul. Vom lupta până la capăt pentru o Moldovă normală, o Moldovă a tuturor!”, a dat asigurări Tudor Ulianovschi.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat în total 13 grupuri de inițiativă pentru susținerea candidaților la alegerile prezidențiale. Până la hotărârile de astăzi, CEC a înregistrat în cursa prezidențială alți doi candidați – pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, susținut de Partidul Socialiștilor, și președinta țării, Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune Solidaritate. În proces de examinare sunt listele de subscripție aduse de către Ion Chicu, Irina Vlah și Andrei Năstase.

Listele de subscripție cu semnături urmează să fie prezentate până pe data de 20 septembrie, dată la care începe și campania electorală.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Comments (0)
Add Comment