Vladimir Odnostalco îl acuză pe Ion Ceban de promovarea agendei LGBT

Vladimir Odnostalco, parlamentar din Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS), l-a acuzat pe primarul Chişinăului, Ion Ceban, că promovează “agenda LGBT”.

Potrivit Infotag, luni, în cadrul unui briefing de presă, el a numit “obrăznicie şi neruşinare” marşul minorităţilor sexuale care a avut loc în ajun, în Capitală.

“Ceea ce s-a întâmplat nu este normal pentru societatea moldovenească, printre valorile principale ale căreia se numără şi familia tradiţională. Partidul de guvernământ şi Guvernul sunt susţinători înfocaţi ai familiei netradiţionale, promovează agenda LGBT în toate modurile posibile. Dar acum au şi sprijinul primarului Chişinăului şi al Partidului MAN pe care l-a înfiinţat”, a spus socialistul.

El consideră că Ceban a devenit primar doar pentru că a fost “sprijinit activ de PSRM şi de preşedintele de atunci, Igor Dodon”.

“Ceban a promis în urmă cu 3,5 ani că Primăria Chişinău va fi departe de politică. Astăzi vedem procese direct opuse. Ceban numea limba moldovenească, iar acum o consideră română. Ceban şi formaţiunea sa sunt în favoarea integrării europene şi susţin aşa-zisele aşa valori ale europenilor”, a spus Odnostalco, sfătuind alegătorii să se gândească bine când vor veni la alegerile locale din toamnă.

Comments (0)
Add Comment