Cântăreața rusă Jasmin și-a exprimat sprijinul pentru candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de bașcan al Găgăuziei

0

Cântăreața rusă Jasmin a înregistrat un videoclip în care își exprimă sprijinul pentru candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei. Interpreta i-a îndemnat pe alegători să voteze pentru Evghenia Guțul, care „va transforma regiunea natală într-un plai de vis”.

La rândul său, Evghenia Guțul i-a mulțumit cântăreței pentru sprijinul acordat în campania electorală. Ea a scris pe rețelele de socializare că a fost foarte emoționată de atenția soției lui Ilan Șor, liderul formațiunii politice. „Ele (cuvintele – n. r.) nu doar îmi încălzesc sufletul, ci și îmi dau mai multă putere și motivație pentru a câștiga alegerile guvernatorului Găgăuziei, la care candidez din partea Partidului „ȘOR””, a notat Evghenia Guțul.

Ea a adăugat că, deși campania electorală nu este deloc ușoară, este importantă implicarea oamenilor care și-au făcut timp și i-au exprimat sprijinul. Anterior, adresări video către găgăuzi, cu îndemnul de a o susține pe Evghenia Guțul, candidatul la funcția de bașcan din partea Partidului „ȘOR”, au postat artiștii din Rusia Nicolai Baskov și Filip Kirkorov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata